5 voordelen van MAX

Echte kleuren, kwaliteit en een vriendelijke service. Hiermee realiseren we elke dag weer bijzondere contacten en ervaringen. Dagelijks vragen we onze klanten om hun echte kleuren te laten zien. Wij krijgen er vervolgens energie van om hetzelfde te doen.

 
1. Altijd gratis bezorgd
Bij DrukwerkMAX verzenden we altijd gratis en naar keuze blanco naar één adres in Nederland of België. Het drukwerk wordt zorgvuldig verpakt in dubbelwandige kartonnen dozen, waardoor het goed beschermd op transport gaat. Onze logistieke partner zorgt er vervolgens voor dat het netjes bij jou wordt afgeleverd. 
 
2. Moderne drukkerij met vakmensen
DrukwerkMAX is een moderne drukkerij waar 24-uur per dag drukwerk wordt gemaakt door onze eigen vakmensen. Zo hebben wij het hele drukproces in eigen hand en is ons drukwerk tot in de puntjes verzorgd. Eenvoudig bestellen en professionele service maken het drukproces vervolgens compleet. 
 
3. Same day delivery mogelijk
Soms komt de deadline net iets sneller dan verwacht of is een snelle levering nodig. Omdat we bij DrukwerkMAX 24-uur per dag drukken, kunnen we jouw drukwerk snel bij je afeveren. Met de Same day levering kun je bepaalde producten zelfs dezelfde dag al in huis hebben. 
 
4. Hoogste kwaliteit voor de laagste prijs

Wij hebben het hele proces van het drukken tot en met de afwerking in eigen hand. Hierbij zijn wij gecertificeerd op kleurechtheid. Verder geven onze vakmensen graag antwoord op al je vragen. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd het product ontvangt zoals jij dat wilt.

 
5. 100% tevredenheidsgarantie
Voor ons is niets belangrijker dan het eindresultaat. Wij begrijpen hoe belangrijk goed drukwerk voor jou is. Je ontvangt de juiste kleuren en wij komen onze afspraken na. Met vakmanschap en passie bijzondere contacten realiseren en altijd dat extra stapje zetten voor 100% tevredenheid, daar krijgen wij energie van.