Bestellen en bezorgen

Mooi drukwerk hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bij DrukwerkMAX bestel je offset drukwerk in 3 eenvoudige stappen. Heb je al een keer eerder besteld? Vergeet dan niet om eerst in te loggen, zo worden je gegevens automatisch tijdens het bestelproces ingevuld. Heb je nog geen account? Dan kun je je hier registeren.

 
Stap 1 - Kies je drukwerk
  • Het productBijvoorbeeld een flyerfolderansichtkaart of een van de vele andere producten.
  • Het formaat - Weet je het niet helemaal zeker? Vraag de gratis formaatposter aan.
  • Het papier – Wij maken het graag eenvoudig en hebben al de beste soorten voor je geselecteerd. Kijk voor een overzicht bij het product of vraag ons gratis papiermonsterboekje aan
  • De oplage – Twijfel je? Neem dan net iets meer. De opstartkosten vormen een groot deel van de prijs. 2x bestellen is altijd duurder, dan 1x net wat meer.
  • De levertijd - DrukwerkMAX drukt 24 uur per dag. Bepaalde producten kun je zelfs al dezelfde dag in huis hebben. Bekijk hier onze levertijden.

 

Stap 2 - Upload je digitale drukbestand

Voordat we je bestelling kunnen drukken, hebben we natuurlijk een drukklaar bestand nodig. Je kan je bestand op 2 momenten aanleveren:

Tijdens je bestelling - Upload je bestand direct
Na je bestelling - Plaats je bestelling en upload je bestand later 

Bestanden tot 250 mb kan je uploaden in de omgeving van je eigen account op DrukwerkMAX.nl. Grotere bestanden stuur je via de site wetransfer.com naar klantenservice@drukwerkmax.nl.

Alleen met een correct drukklaar bestand ben je verzekerd van goed drukwerk. Zorg er dus voor dat jouw bestand voldoet aan onze aanleverspecificatiesTwijfel je of ben je niet helemaal zeker of alles klopt? Geen probleem, wij weten alles van bestanden en controleren het graag voor je.

Stap 3 - Betaal je order

Na het plaatsen van de bestelling rest alleen de betaling nog. Doorloop het hele bestelproces op onze site. Vervolgens wordt je dan automatisch doorgelinkt naar de betaalomgeving. Hier kan je veilig betalen met onder meer

  • iDeal of Mister Cash
  • Creditcard
  • Bankoverschrijving

Mocht je ergens een vergissing gemaakt hebben: geen probleem! Je kan altijd weer terug in het bestelproces. Het is niet noodzakelijk om eerst een account aan te maken. Na een eerste bestelling wordt automatisch een account gemaakt. Lekker snel en heel eenvoudig dus.

 

Productie DrukwerkMAX

Achtereenvolgens laten 3 teams hun echte kleuren zien.

Team Drukkerij - Dit is waar de kleuren tot stand komen. 24 uur per dag drukken onze drukkers op de modernste drukpersen van Nederland met passie en energie jouw drukwerk. De kwaliteit van het proces wordt doorlopend automatisch gemeten….en met het oog. Het blijf vakmanschap.

Team Nabewerking - Onze grootformaat combinatievellen worden uiteraard na het drukken bewerkt tot een eindproduct. Zo worden flyers en briefpapier bijvoorbeeld gesneden, folders gevouwen en brochures geniet. Onze collega’s van het team afwerking hebben een oog voor detail en werken 16-uur per dag de mooiste producten af.

Team Logistiek - Drukwerk is een cadeautje. Dan wil je ook dat het op deze manier aankomt. Aangezien wij alles blanco verzenden, laten wij het verpakkingspapier achterwege, maar inpakken doen wij altijd zorgvuldig en met passie.

Je blijft op de hoogte van jouw bestelling

Elk order gaat door verschillende systemen heen.Om het eenvoudig te houden, hebben wij alle mogelijke orderstatussen opgesomd:
In behandeling - Je bestelling is binnen. Onze collega’s controleren of de order en het bestand correct zijn.
In productie - Als de bestelling en het bestand zijn goedgekeurd, begint het drukproces en jouw product wordt geproduceerd. 
Klaar voor verzending - Jouw drukwerk is ingepakt en wordt opgehaald door de transporteur. Het verzendadres kan niet meer aangepast worden, ook kunnen wij het drukwerk niet meer uit de verzending halen.
Verzonden - De transporteur heeft de bestelling in zijn bezit en is onderweg naar het afleveradres.
Geleverd - Hoera! Eindelijk mooi offset drukwerk in eigen handen.
Voltooid - Het drukwerk is verstuurd, bezorgd en betaald. 

Gratis en blanco bezorgd

DrukwerkMAX verzendt altijd gratis naar één adres in Nederland of België. Samen met onze transporteur zetten wij ons maximaal in om je bestelling zo goed mogelijk bij je te krijgen. Daarom worden alle producten zorgvuldig in dubbelwandige dozen verpakt en gebruiken we ons eigen wagenpark (zonder branding) voor spoedbestellingen. Daarbij verzenden wij bestellingen in standaard verpakkingen of blanco verpakkingen. Dit is ideaal voor grafische bedrijven die het drukwerk direct naar de klant willen sturen. Geen onnodige tussenstops meer!

Bundelen of andere wensen

Moeten we jouw drukwerk bundelen of wil je het naar meerdere adressen sturen? Neem dan contact met ons op. Geef ons je speciale verpakkingswensen door en wij kijken samen met jou naar de mogelijkheden.