Boost je omzet in het najaar met onze bedrukte horeca items

Het najaar staat voor de deur, en terwijl de bladeren van de bomen vallen, heb je als horecabedrijven een gouden kans om je omzet te verhogen. De sleutel? Creatieve, bedrukte producten die niet alleen praktisch zijn, maar ook een blijvende indruk maken op je klanten! Van zachte teddy fleecedekens tot stijlvolle hoodies, en van drukwerk items zoals menukaarten en placemats tot opvallende vlaggen en posters. Met deze producten geef je jouw zaak een unieke uitstraling die gasten aantrekt, zelfs als het buiten kouder wordt!

 

Knus en comfortabel op het terras

 

Stel je voor: je gasten genieten van een heerlijke maaltijd op het terras, gewikkeld in een zachte teddy fleecedeken met jouw bedrijfslogo erop. Niet alleen biedt dit comfort tijdens de koudere maanden, maar het laat je klanten ook zien dat je oog hebt voor detail en hun welzijn belangrijk vindt. Deze dekens zijn een geweldige manier om je merk te versterken en tegelijkertijd een warme, gastvrije sfeer te creëren.

 

Heel september 2024 bestel je onze teddy fleecedekens met 20% korting. Ga hier naar de actie!

 

Ook bedrukte hoodies zijn een slimme investering! Geef je personeel hoodies met het logo van je zaak, en je hebt niet alleen uniforme kleding, maar ook wandelende reclameborden. Overweeg ook om gepersonaliseerde hoodies te verkopen of cadeau te doen aan trouwe klanten. Zo blijven ze niet alleen warm, maar ook verbonden met jouw merk.

 

Menukaarten, bestekzakjes en placemats in jouw stijl

 

Je menukaart is vaak het eerste dat gasten in houden krijgen, dus waarom zou je deze niet MAXimaal op laten vallen? Laat je menukaarten bedrukken met een uniek, seizoensgebonden ontwerp dat past bij de sfeer van het najaar. Denk aan warme herfstkleuren, gezellige afbeeldingen van gerechten en misschien zelfs een speciale herfstmenukaart met seizoensgebonden lekkernijen.

Bestekzakjes zijn een ander creatief middel om je merk te versterken. Ze zijn praktisch, hygiënisch en kunnen eenvoudig worden bedrukt met je logo of een smakelijke boodschap. Combineer dit met bedrukte placemats die je tafelsetting compleet maken. Deze placemats kunnen niet alleen je logo bevatten, maar ook interessante feiten over je gerechten, QR-codes naar je sociale media, of zelfs een kleine puzzel of quiz om je klanten te vermaken terwijl ze wachten op hun bestelling.

 


MAXimaal zichtbaar met vlaggen en posters

 

Een goed ontworpen vlag voor je horecazaak trekt de aandacht, zelfs van een afstand. Laat vlaggen bedrukken met een opvallend ontwerp en plaats ze strategisch rondom je terras of bij de ingang van je zaak. Ze zijn perfect om voorbijgangers te verleiden om even binnen te komen, vooral wanneer je speciale (najaars)acties of evenementen aankondigt.

Posters zijn ook nog altijd een krachtig marketinginstrument. Hang ze op in je zaak om nieuwe menu-items, speciale aanbiedingen of evenementen te promoten. Denk aan een poster bij de ingang die je seizoensgebonden specials in de schijnwerpers zet, of een opvallende poster achter de bar die je klanten uitnodigt om een herfstcocktail te proberen!

 

Creëer een onvergetelijke ervaring

 

Het draait voor ons niet alleen om het bedrukken van producten, maar om het creëren van een onvergetelijke ervaring voor jouw gasten. Wanneer je onze creatieve oplossingen combineert, laat je niet alleen je zaak zien, maar ook dat je er alles aan doet om je gasten een warm en welkom gevoel te geven, zelfs in de koudste maanden van het jaar.

Dus investeer in bedrukte producten die bij je merk passen en creëer een omgeving waarin gasten graag tijd doorbrengen en geld uitgeven. Zo zorg je ervoor dat jouw horecazaak niet alleen opvalt, maar ook een plek wordt waar mensen keer op keer naar terugkomen. Het najaar biedt volop kansen om je omzet te boosten, dus pak deze met beide handen aan en laat je creativiteit de vrije loop!

Staat jouw keuze er niet bij? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgave aan!

OFFERTE
OFFERTE

Goed om te weten

  • Gratis en blanco bezorgd
  • Spoedlevering mogelijk
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Persoonlijke service

ONZE BETAALMETHODES

  • drukwerkmax
  • drukwerkmax
  • drukwerkmax
  • drukwerkmax
  • drukwerkmax
  • drukwerkmax
  • drukwerkmax
  • drukwerkmax

En onze trouwe klanten kunnen op rekening bestellen