Bestelproces

Mooi drukwerk hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bij DrukwerkMAX bestel je offset drukwerk in 3 eenvoudige stappen. Heb je al een keer eerder besteld? Log dan eerst in, zo worden je gegevens automatisch tijdens het bestelproces ingevuld.

Stap 1 - Kies je product

Als eerst moet je kiezen wat voor product je wilt. Houd rekening met de onderstaande opties. Wij hebben een voorbeeld erachter gezet.

Het product (folders parallel)
Gewenst formaat (A5)
Soort bedrukking (enkelzijdig fullcolour)
Grammage (250 grams)
Afwerking (glans)
Aantal stuks (2500 stuks)
Levertijd (Spoed 2 tot 4 werkdagen)

Stap 2 - Upload je bestand

Voordat we je bestelling kunnen drukken, hebben we natuurlijk wel een drukklaar bestand nodig. Dit bestand kan je tijdens de bestelling uploaden, maar je kan er ook voor kiezen om dit naderhand te doen. Bestanden tot 250 mb kan je uploaden in de omgeving van je eigen account op DrukwerkMAX.nl. Grotere bestanden stuur je via de site wetransfer.com naar info@drukwerkmax.nl.

Elk bestand wordt standaard gecontroleerd op een aantal zaken. Zo moeten het formaat, het aantal pagina’s en ook de afloop correct zijn. Is dit niet het geval, dan kunnen we het bestand helaas niet drukken en zullen onze collega’s om een vervangend bestand vragen. Alleen met een correct drukklaar bestand ben je verzekerd van goed drukwerk.

Stap 3 - Betaal je order

Na het plaatsen van de bestelling rest alleen de betaling nog. Doorloop het hele bestelproces op onze site. Vervolgens wordt je dan automatisch doorgelinkt naar de betaalomgeving. Hier kan je veilig betalen met onder meer iDeal, creditcard of Mister Cash. Wil je graag op rekening bestellen? Dit kan, echter hebben wij dan eerst wat meer informatie nodig. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Mocht je ergens een vergissing gemaakt hebben: geen probleem! Je kan altijd weer terug in het bestelproces. Het is niet noodzakelijk om eerst een account aan te maken. Na een eerste bestelling wordt automatisch een account gemaakt. Lekker snel en heel eenvoudig dus.

Wat gebeurt er na het plaatsen van de bestelling?

Bij het behandelen van een bestelling komt er veel kijken. Zo gaat elke order door verschillende systemen heen, bijvoorbeeld die van de website en natuurlijk ook die van onze drukkerij. Zodat jij meer inzicht krijgt in dit hele proces hebben we alle mogelijke orderstatussen opgesomd:

In behandeling
Je bestelling is binnen. Onze collega’s controleren of de order en het bestand correct zijn.
In productie
Zowel de bestelling als het bestand zijn goedgekeurd. Alles wordt gereedgemaakt voor de drukkerij. Vervolgens begint het drukproces en wordt jouw product geproduceerd. De bestelling kan niet meer worden gewijzigd.
Klaar voor verzending
Jouw drukwerk is klaar en wordt opgehaald door de transporteur. Het verzendadres kan helaas niet meer aangepast worden, ook kunnen wij het drukwerk niet meer uit de verzending halen. Het staat samen met honderden andere bestellingen ingepakt op pallets.
Verzonden
De transporteur heeft de bestelling in zijn bezit en is onderweg naar het afleveradres.
Geleverd
Hoera! Eindelijk mooi offset drukwerk in eigen handen 
Voltooid
Het drukwerk is verstuurd, bezorgd en betaald. De bestelling is dus afgerond.