Tijd voor nieuwe kleuren!

dinsdag, 13 februari, 2018 - 14:04

Op maandag 19 februari 2018 gaan we vanaf 16.00 uur een aantal aanpassingen doen aan onze website. Een verfrissende lay-out en een nog gemakkelijker bestelproces om maar een paar voorbeelden te noemen. Door deze aanpassingen kun je helaas na 16.00 uur even geen bestellingen plaatsen. Gelukkig neemt dit maar een paar uurtjes in beslag en kun je naar verwachting na 21.00 uur weer bij ons bestellen.

Kan je bestelling echt niet wachten?

Stuur dan een e-mail naar klantenservice@drukwerkmax.nl en geef hierin aan wat je wilt bestellen. Vergeet niet om je drukbestand ook mee te sturen. Wij nemen die dan voor je in behandeling!

Schone lei

Het is helaas straks niet langer mogelijk je oude bestellingen in Mijn account in te zien. Die informatie bewaren we uiteraard wel voor je; Klantenservice kan je helpen als je vragen hebt over een oude bestelling. En geen zorgen: bestellingen die al in productie zijn gegaan worden netjes voor je gedrukt en afgeleverd!

Helaas tijdelijk geen spaarpunten

Door deze vernieuwing is het straks helaas ook tijdelijk niet mogelijk om spaarpunten op te bouwen of te besteden bij je orders. Alle spaarpunten die je in het verleden hebt opgebouwd bewaren wij uiteraard voor je en worden straks weer aan je account toegevoegd. We willen je niet helemaal met lege handen achterlaten. Daarom kun je in de tussentijd profiteren van een aantrekkelijke korting. Gebruik kortingscode TD10SP17 bij het plaatsen van je bestelling en je ontvangt eenmalig €10,- korting*.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via 085-210 4000 of klantenservice@drukwerkmax.nl. Wij helpen je graag.

Met vriendelijke groet, 
Het DrukwerkMAX-team 


*Kortingscode is eenmalig van 13 februari 2018 t/m 30 april 2018 op drukwerkmax.nl te gebruiken. Let op: Kortingscode en spaarpunten kunnen niet met terugwerkende kracht worden verrekend op al reeds geplaatste bestellingen.