Laat je echte kleuren zien

Kleuren, kwaliteit en vriendelijke service, daar draait het bij DrukwerkMAX om. Hiermee realiseren wij bijzondere contacten en ervaringen. DrukwerkMAX is een e-commerce organisatie, met een focus op klantvriendelijkheid en gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardig Offset drukwerk. Hierbij hebben wij hele proces van het drukken tot en met de afwerking in eigen hand. Elke dag vragen wij aan onze klanten om hun echte kleuren te laten zien. Wij krijgen er energie van om vervolgens hetzelfde te doen. Op ons palet zitten 3 basiskleuren, oftewel onze kernwaarden.
Passie

Wij houden van ons vak, en krijgen er energie van om onze klanten te verrassen met perfecte kwaliteit drukwerk tegen lage prijzen. Met plezier gaan we hierin verder dan andere aanbieders van drukwerk.

Maak kennis met ons
Team

Modern vakmanschap

Met onze moderne drukpersen, geavanceerde IT en experts op het gebied van drukwerk en service blijven wij doorlopend onze processen verbeteren. Dat is drukken zoals drukken bedoeld is, maar dan in een modern en efficiënt jasje.

Maak kennis met onze
collega's

Professionaliteit

Heldere kleuren, scherp beeld en altijd op tijd. Onze klanten kunnen op ons rekenen: wij streven naar perfecte en stabiele kwaliteit waarmee onze klanten commercieel kunnen groeien.

Onze
Contactgegevens

Onze missie: Het realiseren van drukwerk waarmee je opvalt en contact waar je energie van krijgt.
Vriendelijk, inspirerend en passievol. Laat ook je echte kleuren zien!

100% tevredenheidsgarantie

Wij gaan altijd voor ‘first-time-right’, wat inhoud dat wij alle bestellingen in één keer goed willen afhandelen. 100% is hierbij onze droom. Dit meten wij elke maand, de resultaten vind je hier. Drukken blijft uiteraard mensenwerk. Wanneer je niet volledig tevreden bent, dan zorgen wij er alsnog voor. Afspraak = afspraak en wij gaan voor 100%.

Bekijk hier onze
prestaties

 

 

Topkwaliteit

Wij hebben het hele proces van het drukken tot en met de afwerking in eigen hand. Hierbij zijn wij gecertificeerd op kleurechtheid. Verder geven onze vakmensen graag antwoord op al je vragen. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd het product ontvangt zoals jij dat wilt.

Maak kennis met ons
team

 

Supersnel geleverd

DrukwerkMAX produceert 24 uur per dag en 7 dagen per week. Samen met onze geautomatiseerde processen zijn wij net iets flexibeler en sneller. Komt de deadline sneller dan verwacht? Geen probleem bij DrukwerkMAX, we hebben diverse levertijden beschikbaar. Met onze Same day levering heb je je drukwerk zelfs vandaag nog in huis.

Bekijk hier onze
levertijden

Net iets anders dan andere drukkerijen en veel meer dan een standaard e-commerce organisatie. Een organisatie die garant staat voor persoonlijke groei en ontwikkeling, mooie ervaringen en lange vriendschappen. Wij maken plezier samen en met onze klanten. Elke dag met vakmanschap weer bijzondere contacten realiseren en jezelf en daarmee de organisatie laten groeien. Niet onze drukpersen en machines, maar ons team vormt de basis voor de snelle groei van DrukwerkMAX